Sunday, May 11, 2008

JET LI AGAIN

Hi,

At last tengok jugak The FOBIDDEN KINGDOM. Pada aku cerita ni memang best sesangat. Tak rugi tengok .Bila dah tengok Jet Li dalam filem ni, terajinlah plak cari pasal dia kat dalam internet. Ntah apa-apakan? Macam bebudaklah plak...
Di sebabkan dah penah masuk gambar Jet Li dalam post lepas, jadi kali ni upload plak gambar Nina li, isteri kesayangan Jet Li....Manalah tau ada yang belum tengokkan....


Sedikit mengenai Nina Li.
*One of famous actress pada era 80s & early 90s.
* Pernah berlakon dengan Chow Yun Fatt, Jackie, Sammo Hung
* Miss Asia in 1986
* Digelar "Marilyn of the East" kerana 'aset' dan keseksiannya.....

danisha-betweenus : Cantik memang cantik tapi macam terlalu ketaralah perubahan pada wajahnya kalau berbanding dengan dulu.....

10 comments:

Azzam Supardi said...

:)

Puteri Cahaya said...

Cantik.. dlu nmpak cute..

Pocket said...

hummm... i'd say quite an odd interest u have there danisha,
berkenan ngan satu hero, gi cari gambo awek or bini dia kat net...
huhuuuu...

Warna Diri & Ayu said...

Oh, itu ke wife jet li...baru eja tahu. Thanks for the info aziah :)

ryann said...

muka lama tu ada perasan. selama ni tak tau lak

butaseni said...

georgeous.hehehe
tapi tak original kan?

bunga rampai said...

Cantik biar asli - dari dalam hati.

Salam :)

13may said...

:)

13may said...

dah tengah bulan june dah ni weiii...

hehhe hehhe

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

skang ni byk petua dari teknologi
eheheheh

danisha
update!
ahahaahha