Thursday, January 22, 2009

SEMINGGU SEBELUM......

Salam,
Lama nor rasanya berehat diri....rindulah juga....
ingin juga menulis sekadar melepaskan rindu dan men'update sedikit perkembangan diri.....

Alkisahnya lakaran majlis indah ini berlangsung pada bulan December 2008...
Baru step pertama tapi dugaannya memang amat memeritkan...bak kata kawanku,'Dayg'
"biasala syaitan kalau kita nak buat kerja baik memang lebih hebat hasutan dan keringatnya...."

fuhh.....letih jugak oooo....
Namun Alhamdullillah majlis kecil itu berlangsung dengan meriah dan lancar serta memberi satu kenangan indah dalam diari hidup aku.....Terima kasih untuk mak dan abah yang banyak memainkan peranan..Muahhhh....

Sedikit gambar untuk tatapan teman2....


betweenus-danisha : ada sesuatu yang berlaku selepas seminggu....tunggu........

12 comments:

13may said...

akhirnya....updet juga :D

Tahniah beb!

:)

Pocket said...

ari ni ujan kot kedah nuh!!
heheheh... congrats dik!!

ryann said...

wahh...tahniah

WanHidayat said...

Tahniahhhhh.....

13may said...

salam february :D

PuTeRi CaHaYa said...

Ting!! Aper tu? hehe..moga yang terbaik buat danisha.. bertenang setiap kali menghadapi ujian.. agar natijahnya adalah baik..

salam (",)

Warna Diri & Ayu said...

Ayat dayang, the exactly one yang pernah dia "advice" eja dulu :).

so ayat nie : "biasala syaitan kalau kita nak buat kerja baik memang lebih hebat hasutan dan keringatnya....".....dah boleh jadi i of trademark dayang nie :)

artsoul said...

owwww...ok,patutla lame menyepi...tahniah!

Bunga Rampai said...

Tahniah Danisha!
Semoga dalam perlindunganNya jua.

Salam :)

13may said...

dah nak masuk april dah nih....

13may said...

apa cerita la ni?

btw, selamat hari raya :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)