Tuesday, September 9, 2008

HIJAB SANG PENCINTA


Pernah sekali aku bercerita tentang novel ni dalam post pada tahun 2006…..
Tak sangka akhirnya sequel terakhir muncul jugak…
jenuh aku menunggu kemunculan HIJAB SANG PENCINTA ni…
tapi rasanya bukan aku sorang jer kot,
beribu lagi peminat setia Ramlee Awang Murshid yang asyik menghitung hari..
semuanya asyik berdebar-debar apa agaknya terjadi pada LAKSAMANA SUNAN dan HARYANI…..

Aku pun dah tak sabar lagi nih nak dapatkan novel ni…
Baru tahu dua hari lepas jer sebenarnya…
Petang ni baru nak ke kedai buku…
Harap-harap ada la noh….
InsyaAllah……



Danisha-betweenus : Jarang postkan cerita-cerita terbaru kat sini…rindulah plak…kira okay la ni kot….

20 comments:

Mak Su said...

wow! tgk gambar tu bikin teruja

13may said...

fuanggg!!! mintak mintak la abih buku tu kat kedai...

hahha hahha hahha

*dengki*

:P

PuTeRi CaHaYa said...

orait ler nih...
ader jg..
Herm... best ker citer tu?
Nak try jg lerh..

Salam
(",)

butaseni said...

tajuk dia memang dasyat.kerna tajuk sales boleh naik oooo
hehe
nanti cerita yek :)

Pocket said...

umph!! anda perlu buat review every bab, the review need to be good enough to choke and kill us till we cant take it anymore and go out to buy the book our self.
heheheh...
dan kita boleh lihat danisha post an entry everyday till abih suma bab!! huhuuuuuuu

Miss u dear:)

faridmw said...

salam..mcm best ja cita tu.. selamat berpuasa.. moga kita diberkati selalu dgn ibadah yang kita lakukan

artsoul said...

alamak,dah lama tk bli novel la

ryann said...

peminat ramlee awang murshid ye. wahh...mesti bangga abang ramlee. dia tahu saya tak pernah baca novelnya, tapi saya tahu novelnya bagus-bagus.

13may said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin

Bunga Rampai said...

Salam Aidilfitri :)

Maaf zahir dan batin.

Puteri Ezza said...

Assalamu'alaikum...

Saya datang nak beraya ni (^_^)

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin.

13may said...

pi mana nih???

13may said...

updet la weiii....

13may said...

helo helo

13may said...

november nak abih dah ni weii....

13may said...

salam december :)

13may said...

salam aidiladha :)

$yAhEeD said...

ceritanya mmg best...
=D

13may said...

salam januari :D

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)